Wenger spremio 50 miliona funti za napadača

Želi pojačati ofanzivni red

Wenger spremio 50 miliona funti za napadača

Čini se kako je trener Arsenala Arsene Wenger i ovog ljeta odlučio potrošiti mnogo novca u prelaznom roku.

Nakon što su mu navijači Topnika godinama zamjerali jer je pravi štediša, Wenger je u protekle četiri godine potrošio novac na dva velika pojačanja, Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila.

Ipak, čini se da tu nije kraj skupocjenim pojačanjima. Naime, Francuz je veliki ljubitelj igara Alavara Morate i namjerava ovog ljeta učiniti sve kako bi ga doveo u svoje redove. Morata ne igra gotovo nikada u prvoj postavi Real Madrida i vrlo lako bi se mogao odlučiti na odlazak. Navodno je Wenger spremio 50 miliona funti za njegove usluge, a ovo je ponuda koju Real vjerovatno neće moći odbiti. 

Morata je ove sezone odigrao 24 meča u La Ligi, a samo je 13 počeo. Postigao je čak 15 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti