Wenger spremio 'malo' iznenađenje za Bayern

Ospina na golu

Wenger spremio 'malo' iznenađenje za Bayern

E. Škorić
Teme:

Arsenal u srijedu navečer igra protiv Bayerna prvi susret osmine finala Lige prvaka.

Arsenal će gostovati u prvom meču i nije teško pogoditi ko je ovdje favorit, ali isto tako, navijači lodnonskog kluba svjesni su da se Bayern itekako može iznenaditi.

I dok se očekuje da Arsene Wenger izabere najjaču postavu, pojavila se informacija da je francuski stručnjak za duel s Bayernom spremio malo izenađenje. On će, naime, od prve minute na golu dati šansu Davidu Ospini.

Obično je Petr Čech zadužen za velike utakmice, mada je Ospina branio u Ligi prvaka. Wenger vjeruje da će kolumbijski golman odraditi dobar posao u Minhenu, dok je Čech ionako na udaru kritičara zbog loših odbrana u zadnjih nekoliko mečeva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Još uvijek su to sve nezvanične informacije, ali bit će pravo iznenađenje ako Ospina dobije šansu od prve minute i pravi ispit za Kolumbijca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi