Wenger: Teško ćemo do titule, no nemojte nas otpisivati

Wenger: Teško ćemo do titule, no nemojte nas otpisivati

A. Beganović

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, istakao je danas da će njegov tim teško do titule, no da Topnike u svakom slučaju ne treba otpisivati.

Nakon devet odigranih kola u Premieshipu na čelu tabele se nalazi Chelsea sa 23 osvojena boda, dok je Arsenal petoplasirani sa 14 bodova.

"Chelsea čvrsto drži lidersku poziciju i moramo biti realni, te reći da ćemo teško prestići Plavce. Arsenal mora konstantno bilježiti dobre rezultate da bi se priključio borbi za titulu. Mnogo više sam fokusiran na naše igre nego na Chelsea i prvo mjesto", izjavio je francuski stručnjak i dodao:

"Prvenstvo je tek počelo, pa je teško pričati o nekim dometima. Do kraja ima još mnogo utakmica i Arsenal niko ne smije potcijeniti. Imali smo težak raspored i uvjeren sam da ćemo u nastavku prvenstva pružati bolje partije."

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije