Wenger testira Mladena Mićanovića iz Javora

"Srbijansko čudo od djeteta" na probi u Arsenalu

Wenger testira Mladena Mićanovića iz Javora

Arsene Wenger oduvijek je bio poznat po svojoj trenerskoj filozofiji koja se bazira na otkrivanju mladih igrača i pružanju istim prostora za napredak u prvoj ekipi.

Najnovije otkrovljenje francuskog stručnjaka mogao bi biti Miloš Mićanović, sedamnaestogodišnji mladić iz Srbije koji je prošle sezone nastupao za Javor. Ovaj mladi fudbaler skrenuo je pažnju na sebe svojim odličnim partijama u redovima tima iz Ivanjice, a Arsenal ga je odlučio dovesti na probu gdje će testirati njegove sposobnosti i donijeti odluku šta će biti sa Mićanovićem.

Engleski klubovi imaju jako dobra iskustva sa dovođenjem igrača iz Srbije, a za usluge Mićanovića bili bi spremni dati za njih mizernih 100.000 funti. Ovog mladog fudbalera u svojim redovima želi vidjeti i milanski Inter.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.