Wenger: Trebao sam začepiti usta i izviniti se

Trener Arsenala nakon meča

Wenger: Trebao sam začepiti usta i izviniti se

Trener Arsenala Arsene Wenger imao je danas veoma težak dan na poslu.

Njegov Arsenal je igrao meč Premiershipa protiv Burnleyja na domaćem terenu, a Wenger nije dočekao kraj meča pored aut linije jer je isključen zbog prigovora.

Francuski stručnjak dao je nakon meča potpuno neočekivanu izjavu te je poručio da je trebao držati jezik za zubima i izviniti se četvrtom sudiji. 

"Jednostavno sam trebao ušutiti i izviniti se. Trebao sam jednostavno imati samokontrolu iako je to došlo u nezgodno vrijeme", rekao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Arsenal slavio u današnjem meču sa 2:1 i to pogotkom Alexisa Sancheza u 98. minuti utakmice sa jedanaest metara. Topnici su nakon ove pobjede skočili na drugo mjesto Premiershipsa sa 47 osvojenih bodova. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti