Wenger upozorio navijače Arsenala

Želi ostati na Emiratesu

Wenger upozorio navijače Arsenala

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala doživjeli su težak poraz protiv Bayerna u Minhenu u meču osmine finala Lige prvaka.

Arsenal je u Minhenu poražen sa 5:1 i tako je skoro izgubio šanse da se plasira u četvrtfinale Lige prvaka. Navijači londonskog kluba nisu krili svoj bijes nakon još jednog poraza od Bayerna, te je većina zatražila od Arsenea Wengera da na kraju sezone napusti Emirates.

Menadžer Arsenala već više od deset godina nije uspio da osvoji titulu prvaka Engleske, a u finalu Lige prvaka Topnici su igrali zadnji put 2006. godine protiv Barcelone kada su poraženi sa 2:1. Odlazak Wengera je sve bliže, a francuski stručnjak je upozorio sve navijače Arsenala.

"Čak i ako ja napustim Arsenal to neće značiti da će ovaj klub pobijediti u svakoj utakmici", kratko je rekao Wenger na jučerašnjoj press konferenciji, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne želim više da pričam o tome. Sada imamo neke druge prioritete. Ja nisam važan u svemu tome, Arsenal je na prvom mjestu. Bez obzira šta se desi ja ću biti na klupi Arsenala i naredne sezone".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi