Wenger uvjeren: Sanchez će ostati
Foto: EPA

Trener Arsenala optimističan

Wenger uvjeren: Sanchez će ostati

Ekipa Arsenala se trenutno nalazi na pripremnoj turneji u Australiji, a iako se već neko vrijeme špekuliše da bi Tobdžije mogle ostati bez svog najboljeg igrača Alexisa Sancheza, trener Arsenala je optimističan, i smatra da će on ostati na Emiratesu.

Iako se špekuliše da Sanchez još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Arsenalom jer bi karijeru trebao nastaviti u Manchester Cityju, Arsene Wenger smatra da to neće biti slučaj.

"Naravno da mislim da će ostati. Nema puno stvari koje moramo riješiti sa njim...Razgovarali smo putem tekstualnih poruka i sve je veoma pozitivno. Ja uvijek razmišljam pozitivno", izjavio je francuski stručnjak, te se osvrnuo i na špekulacije o odlasku Jacka Wilsherea iz Arsenala:

"Mislim da će Jack biti u Arsenalu sljedeće sezone. On će morati naporno raditi i boriti se za mjesto u ekipi...Ali kada bude spreman, neće biti daleko od prvog tima."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Wilshere je prošlu sezonu provao na posudbi u Borunemouthu, gdje je pred kraj sezone zadobio i tešku povredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije