Wengeru promaklo pojačanje: Nema šanse da ga kupimo

Ništa od stopera

Wengeru promaklo pojačanje: Nema šanse da ga kupimo

E. Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger priznao je još jedan poraz.

Wenger je imao želju da dovede nekoliko igrača ovog ljeta, na kraju su stigli tek Sead Kolašinac i Alexandre Lacazette.

Londonski klub je na meti imao neke kvalitetne igrače, a Wenger je danas priznao kako je izgubio bitku za Jonnyja Evansa, igrača West Bromwich Albiona.

Kapitena WBA htio je i Pep Guardiola u Manchester Cityju, ali je na kraju ostao u redovima kluba u kojem i sada nastupa, a Wengera su pitali da li još ima nade da dovede Evansa.

"Ne, to je to. Kada se određeni period završi, koncentrišete se na svoju ekipu i igrače koje imate na raspolaganju. To je jednostavno tako", poručio je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je također otkrio da je imao veliku želju da dovede Garetha Barryja 2009. godine, ali je tada financijski jači bio Manchester City i doveo pojačanje u veznom redu. Wenger je prihvatio dosta poraza posljednjih sezona, ali još uvijek se nada tituli sa trenutnim igračkim kadrom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi