Werder ne računa na Hajrovića protiv HSV-a

Tvrde njemački mediji

Werder ne računa na Hajrovića protiv HSV-a

Werder će danas u okviru 29. kola njemačke Bundeslige na domaćem terenu ugostiti posljednjeplasirani HSV. 

Prema pisanju tamošnjih medija, ukrajinski stručnjak Viktor Skripnik u meču protiv HSV-a neće računati na usluge Izeta Hajrovića, a umjesto njega svoje mjesto u timu naći će Özkan Yildirim koji se oporavio nakon duže povrede. 

Bh. reprezentativac nije opravdao očekivanja tima iz Bremena i na kraju sezone naći će svoje mjesto na transfer listi, što ne predstavlja iznenađenje jer se Hajrović u dosadašnjem dijelu prvenstva nije upisao niti jednom u listu strijelaca.

Skripnik će navodno u današnjem meču računati na sljedeće igrače: Wolf, Casteels - Gebre Selassie, Sternberg, Prödl, Galvez, Lukimya, Vestergaard, Kroos, Bargfrede, Makiadi, Fritz, Junuzovic, Aycicek, Öztunali, Selke, di Santo, Yildirim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.