Werder želi Ljajića?

Werder želi Ljajića?

M. Šljivak

Nakon što se našao na transfer listi u ekipi Fiorentine, fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić ne bi trebao imati problema u izboru novog tima.

Kako prenose njemački mediji za Ljajića je interesovanje pokazao bundesligaš Werder iz Bremena. Tim iz Bremena je ostao bez Marka Marina koji je otišao u Chelsea, a u ovom timu smatraju kako je Ljajić prava zamjena za reprezentativca Njemačke, te su spremni da ga dovedu.

Fiorentina za Ljajića traži iznos od 6,5 miliona eura, a kao zaintersovana strana već se javio novi italijanski prvoligaš Torino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.