Wes Brown seli u četvrtu ligu?
Foto: EPA

Crewe Alexandra želi dovesti nekadašnjeg igrača Uniteda

Wes Brown seli u četvrtu ligu?

Nekadašnji defanzivac Manchester Uniteda Wes Brown bi mogao postati član ekipe iz engleske Fudbalske lige 2, odnosno četvrtog ranga takmičenja u Engleskoj.

Naime, 37-godišnji Brown će vjerovatno 30. juna napustiti redove Blackburna jer mu ova ekipa iz Championshipa nije ponudila novi ugovor, međutim u Crewe Alexandri su zainteresovani za dovođenje iskusnog Browna.

Osvajač mnogobrojnih titula sa Manchester Unitedom je ove godine odigrao samo osam utakmica za ekipu Blackburna, ali u Creweu žele produžiti njegovu igračku karijeru i ponuditi mu dvogodišnji ugovor.

Brown je za reprezentaciju Engleske nastupio 23 puta, a sa Unitedom je osvojio i pet titula prvaka Premier lige, kao i dva trofeja Lige prvaka. Iskusni Wes Brown je prije dolaska u Blackburn nastupao za Sunderland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi