Wesley Sneijder na meti Monaca

Nude 20 miliona eura

Wesley Sneijder na meti Monaca

Francuski mediji donose vijest kako je supebogati klub iz Kneževine spreman dovesti Wesleya Sneijdera iz Galatasaraya.

Monaco je klub koji u narednoj sezoni želi biti još konkurentniji PSG-u i stoga se namjeravaju ozbiljno pojačati uoči početka takmičenja u Francuskoj, ali i u Europi koju su izborili nakon dugo godina. Monaco je za usluge Sneijdera sperman ponuditi 20 miliona eura, koliko iznosi i Holanđaninova otkupna klauzula u turskom klubu. Monaco bi Sneijderu ponudio platu od 5 miliona eura godišnje, a interesantno je da u Galatasarayu zarađuje "samo" 3,2 miliona, što je dosta manje nego što bi imao u Kneževini.

U slučaju odlaska Sneijdera, Galatasaray bi navodno pristigli novac odmah usmjerio u dovođenje Balotellija koji je na meti ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.