West Brom se uključio u trku za dovođenje Terryja

Terry je slobodan u izvoru nove sredine

West Brom se uključio u trku za dovođenje Terryja

D. Rakanović

Engleski fudbaler John Terry odlučio je napustiti Chelsea nakon što mu je na kraju ove sezone istekao ugovor sa Plavcima. 

Terry je cijelu svoju karijeru proveo na Stamford Bridgeu, ali nije uspio da se dogovori s klubom oko produženja ugovora. 

Ovaj 36-godišnji defanzivac želi igrati barem još jednu sezonu i jasno je da će to morati uraditi u dresu neke druge ekipe. 

Britanski mediji prenose da je West Brom počeo pregovore sa bivšim kapitenom Chelseaja. 

Kako piše SkySport, menadžer West Broma Tony Pulis potvrdio je interes ekipe da potpišu iskusnog štopera kako bi pojačao zadnji red ekipe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Terry je prije nekoliko dana dobio ponudu Aston Ville da nastupa u Championshipu. U narednom periodu vidjećemo šta će Terry odlučiti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi