West Ham dovodi srbijanski dvojac?

Bilić traži pojačanja

West Ham dovodi srbijanski dvojac?

U britanskim medijima pojavila se informacija da bi West Ham na zimu mogli pojačati Aleksandar Mitrović i Nemanja Maksimović. 

Čelnici West Hama nakon serije loših rezultata žele dovesti pojačanja kako bi se klub izdigao iz zone ispadanja, a na listi želja trenera Slavena Bilića se navodno nalazi srbijanski dvojac Aleksandar Mitrović i Nemanja Maksimović. 

Mitrović bi u slučaju da napusti Newcastle eventualnim dolaskom pojačao konkurenciju u napadu, dok se Maksimović iz Astane najbolje snalazi u veznom redu i transfer obojice ne bi trebao da iznosi više od 10 miliona eura. 

West Ham u Premiershipu trenutno zauzima 17. mjesto.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi