West Ham postavio ultimatum Slavenu Biliću

Preživio je otkaz, ali...

West Ham postavio ultimatum Slavenu Biliću

Hrvatski trener Slaven Bilić je, po ko zna koji put, preživio otkaz i ostao na klupi West Hama.

Bilić ni ove sezone ne bilježi dobre rezultate sa West Hamom, zauzima tek 16. mjesto u Premier ligi i blizu je ispadanja, a mnogi su ga proglasili bivšim nakon domaćeg poraza od Brightona rezultatom 3:0.

Ipak, čelnici West Hama nisu dali otkaz Biliću, ali su mu zato postavili jedan ultimatum.

Pred West Hamom su dvije utakmice u kratkom vremenskom razdoblju na kojim čelnici kluba žele vidjeti da ekipa izlazi iz krize. West Ham u srijedu gostuje Tottenhamu u Liga kupu, što je sve osim lagane utakmice, a zatim će u subotu ići u goste posljednjeplasiranom Crystal Palaceu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Te dvije utakmice će biti ključne za Slavena Bilića, koji će u slučaju neuspjeha gotovo sigurno dobiti otkaz, koji mu se smiješi već mjesecima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi