Wijnaldum napravio potez koji će se svidjeti navijačima

Holanđanin je imao dvije ponude

Wijnaldum napravio potez koji će se svidjeti navijačima

Novi fudbaler Liverpoola Georginio Wijnaldum je dao izjavu koja će se dopasti navijačima kluba sa Anfielda.

Sjajni holandski fudbaler je ovog ljeta odlučio napustiti Newcastle, a dobio je nekoliko ponuda od kojih su dvije bile konkretne.

Za Wijnalduma su se zanimali Liverpool i Everton, a ovaj 25-godišnjak je objasnio zbog čega je odbio najvećeg rivala Redsa.

"Sastajao sam se i sa čelnicima Liverpoola i sa čelnicima Evertona. Razlika je bila u Jurgenu Kloppu, koji je presudio da dođem na Anfield. Rekao mi je da ima velike planove i da me vidi kao važnog igrača, pa sam zbog toga odbio Everton i izabrao Liverpool", rekao je Wijnaldum.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Holandski reprezentativac je u prošlosti nastupao za Feyenoord i PSV, a Liverpool ga je Newcastleu platio 25 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi