Williams kladionica obogatila je ionako bogat sadržaj za svoje igrače

Williams kladionica obogatila je ionako bogat sadržaj za svoje igrače

Sponzorski tekst

WWin-Williams kladionica u posljednje vrijeme uvela je dosta novina, a sada je tu novi program za klađenje u poslovnicama ove kladionice. 

Program je prilagođen internetskom klađenju na wwin.com.

Sada u poslovnicama imate daleko više različitih vrsta ispisa ponuda ovisno o zahtjevima igrača. Dakle, kompletan ispis ponuda priagođen je upravo igračima.

Za razliku od nekih drugih QR kodova, tiket iz Williamsove kladionice sa QR kodom donosi praćenje rezultata uživo, uz sve statistike sa utakmica (posjed lopte, strijelci, korneri, kartoni).

Igrači mogu da kombinuju supertipove, te da iste igraju u singlu, odnosno pojedinačno. Ono što će mnoge igrače obradovati je činjenica da su uvedeni dvoznaci i kod parova s kvotama manjim od 1.30, zatim su uvećane kvote na outsidere ili slabije ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sedmična ponuda u Williams kladionici dostupna je već vikendom.

Doslovno, u kladionicama Williams-WWin igrači mogu naći sve ono što u ponudama imaju najbolje svjetske kladionice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.