Wilmots sutra otkriva karte

Belgijski selektor sutra objavljuje spisak

Wilmots sutra otkriva karte

A. Beganović

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije, Marc Wilmots, sutra će objaviti spisak igrača na koje računa za duele sa našim nacionalnim timom i Kiprom.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u naredni četvrtak će u Briselu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odmjeriti snage sa Belgijom.

Selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević je već objavio spisak, dok će njegov kolega Marc Wilmots to uraditi sutra.

Belgijski mediji pišu da na Wilmotsovom spisku neće biti nekih većih iznenađenja, odnosno da će se osloniti na provjerene snage.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, nakon šest odigranih kola Belgija sa 11 osvojenih bodova zauzima 2. mjesto na tabeli grupe B, dok je BiH petoplasirana sa osam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.