Wilshere želi u Milan

Prenose engleski mediji

Wilshere želi u Milan

Vezni fudbaler Arsenala koji se trenutno nalazi na posudbi u Bournemouthu Jack Wilshere trebao bi promijeniti sredinu nakon ove sezone.

Iako trener Bournemoutha Eddie Howe želi da Wilshere ostane u Bournemouthu i naredne sezone, engleski mediji prenose da ovaj fudbaler ima druge planove.

Naime, već dugo vremena za njegove usluge interesuje se ekipa Milana, a mediji sa Otoka prenose da je upravo ova ekipa velika želja Wilshera. 

Wilshere ima još samo jednu godinu ugovora u Arsenalu i sasvim je sigurno da će napustiti redove Topnika nakon što se vrati sa posudbe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je ove sezone odigrao 25 mečeva u Premiershipu te je upisao dvije asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije