Wolfsburg i Tottenham zainteresovani za Mandžukića

Španski mediji pišu

Wolfsburg i Tottenham zainteresovani za Mandžukića

Španski magazin AS donosi vijest da je Mario Mandžukić definitivno završio svoju epizodu u Atletico Madridu.

"Mandžukić je otišao na odmor i više se neće vraćati u Madrid", piše u tekstu u kojem je detaljno opisana situacija oko hrvatskog napadača u redovima do jučer aktuelnog prvaka Španije.

"Mandžukić je ove sezone pružio dosta dobre partije, ali Atletico treba boljeg napadača ako se želi ravnopravno boriti sa Barcelonom i Real Madridom", navodi se u nastavku.

Također, AS piše da su za Mandžukića od ranije zainteresovani Milan i Monaco, ali da su se u cijelu priču umiješali Wolfsburg i Tottenham.

Što se tiče njegovih zamjena u dresu Jorgandžija, spominju se Vietto iz Villareala, Lacazette iz Lyona i Benteke iz Aston Ville.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.