Wolfsburg se pojačava, dovedeno četvrto pojačanje
EPA

Francuz stigao u Wolfsburg

Wolfsburg se pojačava, dovedeno četvrto pojačanje

  Čelnici Wolfsburga doveli su četvrto pojačanje u zimskom prijelaznom roku.

Nakon što je Julian Draxler otišao u PSG, njemački klub čini sve kako bi se pojačao pred proljetni dio sezone i posljednji fudbaler s kojim je dogovorena saradnja je Paul-Georges Ntep.

Na zvaničnoj stranici Wolfsburga je saopšteno da je ovaj 24-godišnji krilni fudbaler potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, a u njemački tim dolazi iz Stade Rennesa, 

Ntep, koji je upisao dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Francuske, kao igrač Rennesa je u protekloj polusezoni postigao dva pogotka i upisao pet asistencija u Ligue 1. Za njegove usluge je bio zainteresovan i Crystal Palace. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Još uvijek nema nagađanja oko visine transfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije