Wolfsburg srušio snove Juventusu?
Foto:EPA

U Schalkeu čekaju zadnju minutu za odluku

Wolfsburg srušio snove Juventusu?

S. Bošković

Schalke je demantirao da se Julian Draxler dogovorio saradnju s Wolfsburgom, ali su također rekli Juventusu da će im odgovor dati do kraja prelaznog roka.

Wolfsburg je šokirao sve u Torinu kada su se pojavili navodi da su ponudili bolju ponudu od Juventusove za 22-godišnjeg igrača. Stara Dama nudila je 26 miliona eura i dodatnih šest miliona kroz bonuse.

U razgovoru za službene stranice Schalkea, direktor kluba Horst Heldt je demantovvao navode o dogovoru sa Wolfsburgom.

"Vrata još nisu zatvorena, jer u subotu je bilo još razvoja i mogućih situacija za Juliana. Moramo o ovom još razmisliti. Uzet ćemo potrebno vrijeme i donijeti odluku do zadnjeg dana transfer roka. Do jučer Juventus nije ponudio nikakvu službenu ponudu. Mediji tvrde da Wolfsburg ima dogovor? To nije istina. Svi problemi su poznati. Do ponedjeljka, do 18h svi dokumenti moraju biti ispunjeni. Uzimajući u obzir jučerašnji razvioj događaja, to će se vjerovatno desiti u zadnjim minutama."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Heldt je također negirao i navode da se Draxler šalio s igračima kad ih je pitao kako je izgledao u dresu Wolfsburga.

Juventus očajnički treba veznjaka i ne može čekati zadnje minute prelaznog roka, pa se polako okreću drugim metama kao što su Erik Lamela iz Tottenhama i Alex Witsel iz Zenita.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.