WWIN: Uplati i osvoji bonus

WWIN: Uplati i osvoji bonus

Sponzorski tekst

Registriraj se! Promotivna akcija na WWin-u traje do 29.02.2012. godine.Svi igrači koji uplate preko banke, poštanske uplatnice iznos veći od pet eura dobivaju iznos od 10 eura bonusa.

Svi igrači koji uplate preko banke, poštanske uplatnice iznos veći od 100 eura dobivaju 20 eura bonusa.

Bonus po korisniku moze se iskoristiti dva puta mjesečno. Svi korisnici koji učestvuju u ovoj promotivnoj akciji ostvariti će besplatne ulaznice za turnire Holdem pokera sa vrijednim nagradama.

WWIN Holdem poker je u testnoj fazi i otpočet će sa radom krajem trećeg mjeseca. Iskoristite prednosti internet klađenja – oklade dostupne 0 do 24 sata, uživo prijenosi događaja, brzina isplate dobitaka, detaljne statistike, promo bonusi.

Uz sportsko klađenje na www.wwin.ba uživajte i uz najnovije casino igre, live igre (roulette, poker, blackjack, baccarat).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije