Xavi: Doveo bih Silvu i Cazorlu u Barcelonu

Fudbaler Barcelone

Xavi: Doveo bih Silvu i Cazorlu u Barcelonu

Kapiten Barcelone, Xavi Hernandez, u razgovoru za španske medije otkrio je koja bi dva fudbalera doveo u katalonski tim. 

Sjajni veznjak smatra da bi timu Luisa Enriquea mogli pomoći Silva iz Manchester Cityja, te Cazorla koji nosi dres Arsenala. 

„Postoji veliki broj talentovanih španskih igrača. Koga bih doveo u Barcelonu? Silvu i Cazorlu, bez sumnje“, istakao je Xavi. 

Xavi se tokom razgovorao osvrnuo na Lionela Messija, a potom i na najboljeg trenera s kojim je surađivao. 

"Oni koji žele da igraju sa Messijem samo radi lične dobiti nisu poželjni u fudbalu. Od trenera sam naučio mnogo od svakoga od njih, ali ako bih morao da imenujem jednog od najboljih to bi bio Luis Aragones", naglasio je Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.