Xavi: Muka mi je zbog sage oko Neymara

Veznjak Barcelone

Xavi: Muka mi je zbog sage oko Neymara

Xavi Hernandez u izjavi za španske medije priznao je da mu je bila muka zbog sage koja je nastala oko transfera Neymara.

Transfer brazilskog fudbalera u Barcelonu navodno je bio koštao 57 miliona eura, da bi se na kraju otkrilo da je cijeli posao koštao deset miliona više.

Cijeli slučaj zbog toga je završio na sudu, što je primoralo tadašnjeg predsjednika kluba da podnese ostavku. 

"Ta priča oko Neymara se provlači već gotovo godinu dana i stvarno mi je muka od toga svega. To je teška priča za sve nas. Ne volimo kada nas stvari koje nisu vezane za teren previše zamaraju i nadamo se da će cijela priča što prije biti završena. Prije nekoliko dana sam bio kod predsjednika, a obojica smo se složili da je svima neprijatno, ali da moramo da izdržimo", kazao je Xavi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.