Xavi otkrio koje igrače bi volio vidjeti u Barceloni
FOTO: EPA

Njegova riječ se poštuje

Xavi otkrio koje igrače bi volio vidjeti u Barceloni

O. Lekić

Legendarni fudbaler Barcelone koji trenutno brani boje katarskog Al-Sadda, Xavi, smatra da su PSG-ov veznjak Marco Verratti i Juventusov napadač Paulo Dybala igrači za Barcelonu.

U razgovoru za španske medije Xavi se osvrnuo na trenutnu ekipu Barcelone i igrače koje bi volio vidjeti u dresu svog voljenog kluba.

"Nakon dolaska Vidala i Turana Barceloni ne trebaju pojačanja. Možda neko u napadu, no to je pitanje za Luisa Enriquea. Ova ekipa je uravnotežena u svim linijama", izjavio je Alonso.

"Sviđaju mi se Verratti i Dybala. Radi se o sjajnim igračima koji bi se zahvaljujući svom stilu igre lako mogli integrirati u Barcelonu. Vidim ih kao buduće zvijezde u mom rodnom gradu", dodao je Xavi.

Osvrnuo se legendarni fudbaler Barcelone i na eventualni dolazak Paula Pogbe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pogba je sjajan igrač. Velika zvijezda Francuske i Juventusa, ali ga ne vidim u Barceloni, ali ako bi došao, prihvatio bih ga", zaključio je Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi