Foto: Screenshot

City se našalio sa svojim veznjakom

Yaya Toure dva puta "pao" na istu foru

E. Čaušević

Yaya Toure jučer je zvanično produžio ugovor sa Manchester Cityjem iako je prije nekoliko mjeseci bio na izlaznim vratima ovog kluba.

Poznato je da Toure nije bio u dobrim odnosima sa Pepom Guardiolom zbog čega je prije nekoliko godina napustio Barcelonu. Nakon što je prošlog ljeta španski stručnjak stigao na Etihad počelo se govoriti da će Yaya Toure sigurno napustiti Manchester City. Iako je bio neke mečeve čak i na tribinama kasnije mu je Guardiola pružio šansu koju on nije propustio.

Toure se ponovo ustalio u prvi tim Cityja, a jučer je nagrađen za to s novim ugovorom. Igrač s Obale Slonovače je s Građanim potpisao jednogodišnji ugovor. On je jučer bio u centru pažnje na Etihadu, a iz kluba su smislili sjajan način da se našale s Toureom.

Naime, Toure je stigao na stadion misleći da će uraditi intervju za klupsku stranicu, ali je onda ušao u sobu u kojoj su bili navijači Cityja koji su pjevali njegovo ime, te su mu čestitali na novom ugovoru, ali su to uradili u više navrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi