"Za deset dana idem u Sevillu, a onda opet na posudbu"

Miroslav Stevanović za SportSport.ba

"Za deset dana idem u Sevillu, a onda opet na posudbu"

Ekipa Seville prije nekoliko dana započela je pripreme za narednu sezonu u španskoj Primeri, a mjesto u timu ni ovaj put nije našao naš Miroslav Stevanović. O

Od dolaska u Andaluziju, Stevanović je šansu za dokazivanje tražio po posudbama u Deportivo Alavesu i Elcheu, a ista sudbina najvjerovatnije snaći će ga i u ovom prijelaznom roku.

"Za deset dana se vraćam u Sevillu i onda ću vidjeti šta i kako dalje. Oni su već počeli pripreme, tako da su male šanse da se vratim u Sevillu, pa ću vjerovatno opet biti posuđen nekom klubu", kazao je Stevanović za SportSport.ba.

Podsjetimo, Stevanović je u redove Seville stigao u januaru prošle godine iz novosadske Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.