Za Dybalu nude 30, Palermo traži 40 miliona eura

Argentinac na cijeni

Za Dybalu nude 30, Palermo traži 40 miliona eura

A. Beganović
Teme:

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini izjavio je da su dva kluba poslali službene ponude na adresu Palerma za sjajnog argentinskog napadača Paula Dybalu.

Argentinski napadač Palerma, Paulo Dybala, igra sezonu iz snova, a njegove sjajne partije nisu ostale nezapažene, odnosno mnogi evropski velikani ga žele vidjeti u svojim redovima, no predsjednik sicilijanskog kluba ne želi ga prodati za manje od 40 miliona eura.

"Dobili smo konkretne ponude za Dybalu. Dva kluba su ponudila po 30 miliona eura, no rekao sam im da želim 40 miliona", izjavio je Zamparini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.