Za infarkt: Qarabagu poništen gol u posljednjim sekundama

Uzalud se radovali

Za infarkt: Qarabagu poništen gol u posljednjim sekundama

Fudbaleri Qarabaga bili su na pragu ogromne senzacije, ali ih je zadesila sudbina za infarkt. Pogodak u posljednjim trenucima utakmice poništen im je zbog ofsajda kojeg nije bilo...

Azerbejdžanski klub igrao je protiv velikog Intera i trebao je pobjedu za plasman dalje. Bilo je 0:0 i domaći su napadali, a onda je u 94. minuti Almeyda pogodio za vodstvo od 1:0 i doveo sve prisutne u ekstazu. Ipak, uslijedio je hladan tuš.

Sudac utakmice poništio je pogodak zbog ofsajda, a uslijedili su opšti protesti domaćih fudbalera.

Tako su Ibrahim Šehić i njegovi hrabri suigrači doživjeli pravu dramu sa neslavnim krajem i završili svoj evropski put za ovu sezonu, na koji svakako mogu i moraju biti ponosni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, ostaje gorak ukus na kraju. Qarabagov san završava se spornom sudijskom odlukom, kojom je najviše profitirao Dnipro. Pogledajte i prosudite sami...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti