Za koga će navijati Xavi u finalu Lige prvaka?
Foto: EPA

Španac dao odgovor

Za koga će navijati Xavi u finalu Lige prvaka?

Legendarni fudbaler Barcelone Xavi Hernandez izjavio je kako ne može navijati za Real Madrid u finalu Lige prvaka. 

U velikom finalu koje će biti odigrano 3. juna u Cardiffu sastat će se Juventus i Real Madrid, a novinari u Španiji nisu propustili priliku da upitaju Xavija za koga će navijati. Odgovor je očekivan - Juventus. 

"Kao navijač Barcelone ne mogu da navijam za Real Madrid. Kada Realu ide dobro to znači da Barceloni ne ide. Nadam se da će Juventus slaviti u finalu, jer je i zaslužio poslije svih uspjeha iz posljednjih godina", kazao je Xavi. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Real Madrid je najuspješniji klub u Ligi prvaka sa 11 titula, dok je Juventus do sada osvajao dva puta trofej u ovom takmičenju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi