Za koga navija Milorad Mažić?

Ni Zvezda ni Partizan...

Za koga navija Milorad Mažić?

Srbijanski arbitar i jedan od najboljih evropskih sudija Milorad Mažić otkrio je za srbijanske medije za koga navija.

Bila je to diplomatska izjava sjajnog sudije koji je rekao da je navijanje za neki klub u disproporciji sa njegovim poslom, ali je ipak odgovorio na pitanje.

"Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan. Jednostavno, navijačko opredjeljenje u disproporciji je sa mojim poslom. Priče o mom opredjeljenju prihvatam kao logično obilježje sudijskog posla. A kad me već pitate, navijam za reprezentaciju Srbije", rekao je Mažić.

Podsjetimo da je Mažić u posljednjih nekoliko sedmica sudio velike derbije poput onog u Ligi šampiona u kojem su se sastali Barcelona i Manchester City, te onog u Evropa ligi između Manchester Uniteda i Fenerbahčea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti