"Za sve je kriva lopta"
Foto: EPA

Pep nezadovoljan

"Za sve je kriva lopta"

M. Šljivak

Manchester City plasirao se u četvrtfinale Carabao kupa nakon što su savladali Wolverhampton boljim izvođenjem penala (4:1).

Mučio se tim Pepa Guardiole u ovom duelu. U 120 minuta igre nisu uspjeli da zabiju pogodak, ali su na kraju ipak uspijeli da prođu dalje nakon penala.

Za ne postizanje gola engleskom drugoligašu menadžer Građana krivi loptu sa kojom se igraju utakmice u ovom takmičenju.

"Ovakva lopta nije prihvatljiva za ovaj nivo takmičenja. Prelagana je, prebrza i nije nikako dobra. Nemoguće je postići gol sa ovakvom loptom i to mogu reći jer smo pobijedili ovaj meč", rekao je Pep, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi moji igrači su se pitali: Koji je ovo vrag? Žao mi je, znam da je zbog martketinga i novca, ali lopta sa kojom se igra ovo takmičenje je očajna i nije za ozbiljne utakmice", istakao je Guardiola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi