Zabaleta: Volim ovaj klub

Argentinac se oprostio od Etihada

Zabaleta: Volim ovaj klub

Argentinski defanzivac Pablo Zabaleta oprostio se večeras od publike na Etihad stadionu.

Zabaleta je večeras odigrao posljednji meč za City na Etihadu, a nakon ove sezone će kao slobodan igrač potražiti novi klub.

On je nakon meča rekao da voli City te da je tu proveo devet prelijepih godina.

"Ovo je vjerovatno najteži trenutak u mojoj karijeri u Cityju. Kada sam prvi put došao u Manchester, nisam mislio da ću ostati ovako dugo, da budem iskren. To je bila drugačija era kluba. Ja sam ovdje od prvog dana te ere i bila mi je čast, iskreno. Proveo sam ovdje devet sjajnih godina. U životu nekada morate napraviti teške odluke. Želim napraviti pravi potez za sebe, moju porodicu i za klub. Ovo je pravi trenutak za mene da krenem dalje, ali vjerujte mi, volim ovaj klub", rekao je Zabaleta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Argentinac je u City stigao na ljeto 208. godine iz Espanyola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti