Zabaleti se mnogi smiju zbog izjave na predstavljanju

Došao osvajati trofeje!?

Zabaleti se mnogi smiju zbog izjave na predstavljanju

Argentinski fudbaler Pablo Zabaleta stigao je u West Ham United jučer nakon što mu je istekao ugovor sa Manchester Cityje

On je napustio City nakon punih devet godina u tom klubu, ali je odlčio da ostane u Premiershipu i da odbije ponude iz Španije i Italije. Kao što smo već i pisali, Zabaleta je poručio da je West Ham bio njegov prvi izbor jer voli Premier ligu, ali zanimljivo je da on izgleda još nije svjestan gdje je stigao.

Argentinac je kroz proteklih devet godina navikao biti u vrhu svih takmičenja sa Cityjem, a čini se da je taj mentalitet ostao kod njega i otkad je prešao u West Ham pa je na predstavljanju rekao da je došao osvajati trofeje!?

"Posljednje finale West Ham je igrao 2006. godine u FA Cupu protiv Liverpoola i izgubili su nakon penala. Prošlo je 11 godina od tada. Dakle, to je mnogo vremena, a mi trebamo dosta samopouzdanja i vjere u naše igrače, navijače i upravu kako bismo osvojili neki trofej u narednim godinama", rekao je Zabaleta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi navijači u Engleskoj mu se već smiju zbog ove izjave.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti