Zakasnio na avion: Zaza ostaje bez transfera?

Nije se pojavio u Valenciji

Zakasnio na avion: Zaza ostaje bez transfera?

E. Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza u prvom dijelu sezone nije uspio da opravda očekivanja u West Hamu i primoran je da pronađe novi klub.

Zaza je u West Ham stigao na jednogodišnju posudbu, ali londonski klub radi sve kako bi se ta posudba što prije završila. Napadač Juventusa nalazi se na korak od Valencije, no čini se da i nema baš preveliku želju da zaigra na Mestalli.

Naime, italijanski napadač jučer je trebao otputovati u Valenciju kako bi odradio ljekarske preglede i potpisao ugovor sa Šišmišima. Ipak, iz španskog kluba saopštili su da se Zaza nikada nije pojavio.

Zaza je bio na aerodromu u Londonu, ali nije uspio da se ukrca u avion. Navodno, razlog zbog toga bio je njegov prtljag. Iako je učinio sve da riješi problem na kraju je zakasnio na let za Valenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji navode da bi Zaza u Valenciju prema planovima trebao stići danas kako bi bodrio svoje nove saigrače protiv Espanyola. Ipak, ne bi nas iznenadilo ni ovaj put da se Italijan ne pojavi na Mestalli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi