Zaokret u slučaju Spahić: Trenirat će s HSV-om

Ne želi da napusti HSV

Zaokret u slučaju Spahić: Trenirat će s HSV-om

E. Škorić

Bivši kapiten bh. reprezentacije Emir Spahić i dalje ima neriješen status.

HSV je početkom januara otpisao Spahića, koji nije želio da prihvati uslove njemačkog tima i, pošto je imao valjan ugovor, bio je spreman ići na sud.

Stoper bh. reprezentacije vratit će se u HSV i tu će boraviti do ljeta, kada mu ističe ugovor, obzirom da mu klub nije u mogućnosti isplatiti ono što traži.

Njemački Bild tvrdi da bi Spahić trebao trenirati odvojeno od ekipe, a postoji čak mogućnost da opet zaigra u dresu HSV-a. S druge strane, postoje osobe u HSV-u koje Spahića smatraju nasilnikom i ne žele ga u svojoj blizini.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U međuvremenu, za Spahića je interes pokazao turski velikan Bešiktaš, tako da još uvijek ne možemo sa sigurnošću kazati za koga će igrati nekadašnji defanzivac Bayera, Seville i Montpelliera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi