Zaria objavila motivacioni video pred duel sa Sarajevom

Puni samopouzdanja

Zaria objavila motivacioni video pred duel sa Sarajevom

E. Škorić

Fudbalski klub Zaria Balti, predstavnik Moldavije, sprema se za duel sa Sarajevom.

Moldavci će ugostiti Sarajevo 29. juna u Kišnjevu, a na društvenoj mreži je Zaria objavila promotivni video najave utakmice.

Naravno, Zaria poziva sve svoje navijače da dođe bodriti igrače, a ujedno se motiviše za važne mečeve prvog pretkola Evropske lige protiv Sarajeva.

Moglo bi se reći da Moldavci pucaju od samopouzdanja, a koliko će im sve to biti dovoljno i od pomoći, saznat ćemo u narednih 10 dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi