Zato ga zovu Posebni: Mourinhov nastup nakon meča sve govori

Posebni u svom stilu

Zato ga zovu Posebni: Mourinhov nastup nakon meča sve govori

M. Šljivak

Zanimljiv nastup pred novinarima je imao menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon pobjede nad Hullom (2:0) u EFL Kupu.

Mourinho nije zadovoljan pristupom svog tima u prvom dijelu, te je istakao kako svi u Unitedu moraju biti bolji, od igrača do navijača.

"Svi moramo biti bolji, navijači čak moraju biti bolji. Možda ne radim svoj posao dobro, možda moram donijeti više tenzije u pripremi za meč", rekao je Mourinho, te je ponovio:

"Igrači jednostavno moraju biti bolji, ja, navijači. Žao mi je, ali to je tako. Mi smo odgovorni za navijače, jer im našim pristupom igri dajemo entuzijazam, da bi bili tu na terenu uz nas. Imamo sjajne navijače, a subotnji meč je poseban za nas i navijače (Liverpool op.a.) i pozivam ih na Teatar snova da budu naš dodatni igrač", istakao je Posebni nakon meča s Hullom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli su tako već jednom nogom u finalu EFL Kupa i Hullu će biti potrebno pravo čudo u revanšu da dobiju United s više od dva gola razlike.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi