Zaza i zvanično u Juventusu

Potpisao na pet godina

Zaza i zvanično u Juventusu

Italijanski šampion Juventus je uspješno kompletirao transfer 24-godišnjeg napadača Simonea Zaze, koji je posljednji angažman u svojoj karijeri imao u Sassuolu.

Zaza je ujedno prvi igrač u historiji Sassuola koji je postao reprezentativac Italije, a sa Juventusom je potpisao petogodišnji ugovor.

On je u prethodne dvije sezone postigao 20 golova u italijanskom prvenstvu i ujedno je treće pojačanje Juventusa u napadu ovog ljeta. Ranije su stigli Paulo Dybala i Mario Mandžukić. 

Dodajmo i to da je Juventus u ljetnom prijelaznom roku pojačalo ukupno šest nogometaša. Stigli su golman Neto, defanzivac Rugani, vezista Khedira, te pomenuti napadači Zaza, Dybala i Mandžukić. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.