Zaza ima jednu želju, a ona se zove Leicester

Želi otići

Zaza ima jednu želju, a ona se zove Leicester

M. Šljivak

Italijanski napadač Simone Zaza želi preći u redove novog prvaka Engleske, ekipe Leicester Cityja.

Zaza je rezervni napadač Stare dame. Taj podatak mu se ne sviđa, ali ni činjenica da Bianconeri žele dovesti još jednog vrhunskog napadača tijekom ljeta.

Trenutno je ovaj napadač tek četvrti napadač Juventusa. Ispred nejga su Paulo Dybala, Alavaro Morata i Mario Mandžukić, te on namjerava napustiti aktuelnog prvaka Italije ovog ljeta.

Ima jednu želju pri izboru nove sredine. Ta želja se zove Leicester, novi prvak Engleske i tim koji je oduševio sve ove sezone.

Prvak Premiershipa je ranije pokazivao interes za Zazu. Ipak, do transfera nikad nije došlo, ali bi u ljetnom prelaznom roku pregovori mogli biti obnovljeni i sjajnog napadača bismo mogli gledati na King Power stadionu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je Zaza odigrao 22 meča za Juventus, a postigao je osam pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi