Zaza: Kriv sam što nisam uspio u West Hamu

Italijan želi da se dokaže u Valenciji

Zaza: Kriv sam što nisam uspio u West Hamu

E. Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza napokon je završio sagu u West Hamu i svoju karijeru nastavio je u Valenciji.

Proteklog ljeta Zaza je stigoa u West Ham na jednogodišnju posudbu iz Juventusa kao veliko pojačanje, ali se na kraju pokazao kao veliki promašaj. Koliko su čelnici klluba bili nezadovoljni njegovim igrama najbolje pokazuje to da su dali sve od sebe da ga se riješe u januarskom prelaznom roku.

Na radost londonskog kluba Simone Zaza pronašao je novi angažman i igrat će u Valenciji na posudbi do kraja sezone. Italijanski napadač izjavio je da želi zaboraviti period iz West Hama, te da je njegova krivica što nije uspio da se dokaže u Engleskoj.

"Ovdje sam jer je Valencia pokazala najveći interes. Već dugo me žele dovesti i sada sam konačno tu. Što se West Hama tiče uvijek sam želio da se okušam u Engleskoj jer je to fudbal koji volim. Ipak, počelo je užasno i ja sam krivac jer sam u svemu vidio nešto negativno. Sada sam tu i želim da zaboravim na prvi dio sezone", rekao je Zaza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Italijanski napadač dodao je da se nada da će se u španskom klubu konačno vratiti u pravu formu. Također, Zaza vjeruje da će Valencia izboriti opstanak, a on je siguran da će Šišmišima pomoći u tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi