Zbog Messija: Navijači Real Madrida bijesni na Raula

Čestitao zvijezdi Barcelone

Zbog Messija: Navijači Real Madrida bijesni na Raula

E. Čaušević

Barcelona je jučer na domaćem terenu savladala Las Palmas (5:0), a svoj novi pogodak u španskoj La Ligi postigao je Lionel Messi.

Argentinac je ponovo postavio rekord, te sada nema timova u La Ligi kojima on nije postigao gol. Također, Messi je izjednačio rekord legendarnog Raula koji je igrajući u dresu Real Madrida tresao mreže 35 različitih klubova u Španiji.

Raul je jedan od rijetkih pristalica kraljevskog kluba koji ima običaj da pohvali velike rivale u Barceloni, a jučer je to uradio za Messija. Navijači Reala su nakon njegovog statusa na Twitteru bili bijesni i poručili su mu da on nije pravi navijač ovog kluba, te da je "prodana duša".

"Zadovoljstvo je što možemo uživati u tvojim golovima iz dana u dan", napisao je Raul nakon što je Messi izjednačio njegov rekord.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi