Zbog upotrebe mobitela dobio 15 dana suspenzije

Prekršio disciplinski pravlinik kluba

Zbog upotrebe mobitela dobio 15 dana suspenzije

Golman Rayo Vallecana, Tono dobio je 15 dana suspenzije zbog korištenja mobilnog telefona u svlačionici, što nije dozvoljeno po pravilniku kluba. 

Tona je suspendovao klub zbog nedostatka discipline, a fudbaler ekipe iz Madrida neće biti na raspolaganju ekipi u naredna dva kola. 

"Tono je suspendovan 15 dana. Razgovarao sam sa njim i on je prihvatio moju odluku bez problema. Stvar je discipline. On je veliki profesionalac, vole ga i poštuju svi igrači, ali napravio je pogrešku i mora platiti kaznu," rekao je trener ekipe, Paco Jemez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti