Zdravko Mamić čestitao Rijeci na tituli

Oglasio se na Facebooku

Zdravko Mamić čestitao Rijeci na tituli

E. Škorić

Vodeći čovjek Dinama Zdravko Mamić čestitao je Rijeci na velikoj tituli.

Rijeka je danas razbila Cibaliju s 4:0 i kolo prije kraja postala je prvak Hrvatske. Malo ko je vjerovao da će biti prekinuta dominacija Modrih, no eto i to se večeras dogodilo. 

"Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske!", poručio je Mamić na Facebooku.

"Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige", ističe Mamić. 

"Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka!", poručio je Mamić za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi