Zdravko Mamić danas potpuno eksplodirao
Foto: EPA

Objavio zanimljiv status

Zdravko Mamić danas potpuno eksplodirao

M. Šljivak

Luka Modrić danas se ponovo pojavio na Sudu u Osijeku, gdje ispitan zbog sumnje da je lagao na suđenju Zdravku Mamiću.

Zvijezda Reala sumnjiči se za promjenu iskaza kako bi stao u odbranu Zdravka Mamića, čovjeka kojem je dobar dio novca otišao u ruke prvog čovjeka Dinama.

Mamić se danas oglasio na Facebooku, gdje je prozvao sve čelnike HNS-a, ali i reprezentativce Hrvatske. Nevjerovatno mu je da niko nije stao u odbranu kapitena nacionalnog tima.

 "Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute. Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu", napisao je Mamić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi