Zec pogodio, Gabala ispala nakon penala

Novi gol Zeca

Zec pogodio, Gabala ispala nakon penala

M. Šljivak

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec na sjajan se način vratio u dres Gabale nakon lakše povrede.

Njegov tim danas je odigrao revanš susret polufinala Kupa ove zemlje protiv Neftcija, a na kraju su nakon penala ispali.

Gabala je u prvom meču odigrala meč bez pobjednika (1:1), a isti rezultat se ponovio i danas.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno bez golova, Qurbanov u 59. minuti šokira domaće pogotkom za vodstvo Neftcija od 1:0.

Ipak, u 76. minuti Ermin Zec donosi izjednačenje svom timu, a regularnih 90 minuta, kao i produžeci su završeni ovim rezultatom.

Pristupilo se izvođenju penala u kojima je više sreće imao Neftci, te je prošao u finale. Naš fudbaler je i u penal seriji bio precizan izvođač.

Tamo će Neftci igrati protiv Qarabaga za kojeg brani Ibrahim Šehić. Nakon što je prvi meč protiv Inter Bakua dobio s 4:0, Qarabag je danas golom Madere slavio s 1:0.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi