Zec strijelac protiv Bešiktaša za veliki bod Balikesirspora

Turska Superliga

Zec strijelac protiv Bešiktaša za veliki bod Balikesirspora

E. Škorić

Ermin Zec upisao se strijelce u susretu njegovog Balikesirspora i Bešiktaša.

Balikesirspor je posljednji tim na tabeli i bori se za goli opstanak, a uspio je u 22. kolu turske Superlige osvojiti bod protiv ekipe koja se bori za titulu.

Bešiktaš Slavena Bilića bio je veliki favorit - na papiru. Demba Ba je doveo domaće u vodstvo u 35. minuti.

No, početkom drugog dijela naš Ermin Zec postiže novi gol u dersu kluba u koji je stigao u januaru. Opare samo tri minute kasnije ponovo vraća Bešiktašu prednost.

Međutim, sedam minuta prije isteka regularnih 90 minuta je Vargas pogodio s bijele tačke za konačnih 2:2. Balikesirspor je ostao na dnu i sada ima 14 bodova, dok Bešiktaš ima 48, odnosno tri boda manje od vodeće Galate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.