Zec u idealnom timu 7. kola Super lige

Vodio Karabukspor do nove pobjede

Zec u idealnom timu 7. kola Super lige

A. Beganović

Proteklog vikenda odigrano je 7. kolo Super lige Turske u kojem je od bosanskohercegovačkih internacionalaca najbolju partiju pružio Ermin Zec.

Karabukspor, čije boje brani Zec, jedno je od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone, a trenutno se nalaze na 5. mjestu tabele.

Izabranici Igor Tudora u 7. kolu su na gostovanju savladali Adanaspor (2:1), a jedan od najzaslužnijih za pobjedu Karabukspora bio je brzonogi bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler.

Zec je zadavao mnogo problema odbrani domaće ekipe, a svoju dobru igru krunisao je pogotkom, te je u izboru portala Whoscored uvršten u tim kola.

Pored Zeca u timu kola nalaze se Osturk (Akhisar), Beck (Bešitaš), Osmanpasa (Akhisar), Demirok (Trabzonspor), Budak (Kayserispor), Topal (Fenerbahče), Ekici (Trabzonspor), Bruma (Galatasaray), Eto'o (Antalyaspor) i Traore (Karabukspor).

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi