Žele da se meč Barcelona - PSG ponovo odigra

Pokrenuta peticija za ponavljanje meča

Žele da se meč Barcelona - PSG ponovo odigra

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri PSG-a ispali su iz Lige prvaka u osmini finala nakon poraza od Barcelone sa 6:1.

Iako je PSG slavio u Parizu u prvoj utakmici sa ubjedljivih 4:0 na kraju su Katalonci napravili veliko čudo i plasirali su se dalje. Ipak, nakon utakmice navijači i igrači francuske ekipe osuli su paljbu pa sudijama ovog meča tvrdeći da su pomogli Barci da prođe dalje.

PSG se žalio na odluku da se Barceloni dosudi drugi penal u 90. minuti kada su poveli sa 5:1. Desetak minuta kasnije PSG je imao kontru Di Marije, a nakon starta Mascherana sudija je pokazao da se igra dalje što je izazvalo velike proteste igrača PSG-a.

U posljednjim sekundama utakmice domaći su postigli šesti gol, te su se plasirali dalje. Jedan od navijača PSG-a pokrenuo je peticiju s namjerom da se izbori za ponovljenu utakmicu na Nou Campu. Dosad je ovu peticiju potpisalo skoro 100.000 ljudi, ali gotovo je nemoguće da uspiju u tome.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi